Română | Русский | English
Prima / Evenimente / Casa de bătrîni “Sarepta”
 
17.11.2011
Casa de bătrîni “Sarepta”
Versiune tipar
 
 

Sarepta_04.jpgPrintre multele localităţi ale Moldovei se află şi satul Sărata-Galbenă. Acolo a fost fondată casa pentru bătrîni “Sarepta”, care în prezent adăposteşte aproxemativ 20 persoane în vîrstă. Aici le sunt create toate condiţiile necesare pentru un trai decent. Dormitoarele frumos aranjate, mîncarea gătită gustos şi un mod sănătos de viaţa au devenit ordine de zi, pentru cei care înainte nu puteau nici măcar visa la toate acestea.
Casa de bătrîni “Sarepta”, a devenit nu doar un loc de oferire al ajutorului social, dar şi un loc de instruire spirituală pentru toţi cei care locuiesc acolo. Predicarea Evangheliei, rugăciunile, cîntările şi comunicarea cu cei creştini- toate acestea au o influenţa asupra primirii celei mai importante decizii- Lucrarea în via Domnului!

Sarepta_09.jpgNevoia de a ajuta aceasta categorie de oameni a devenit atît de mare, încît am fost nevoiţi să luăm o decizie cu privire la extinderea casei cu pana la 50 de locuri şi cu ajutorul lui Dumnezeu şi susţinerea oamenilor credincioşi Lui, la moment lucrările pentru extinderea casei se apropie de sfîrşit. Deschiderea se planifică de a fi chiar la sfîrşitul lunii curente.

Am fi dorit să putem face mai mult, în cazul în care ne-ar fi permis posibilităţile şi circumstanţele, în pofida tuturor dificultăţilor, noi facem tot ce ne stă în puteri. Nu-i putem ajuta pe toţi, însă oferind ajutor unora, noi suntem conştienţi că reprezentăm o echipă care este aproape oamenii cu care Domnul ne-a înfrăţit.

Vă rugăm să susţineţi în rugăciune această lucrare, pentru ca Domnul să-i binecuvânteze pe toţi acei, care se jertfesc întru-un fel sau altul cu scopul de a face posibilă activitatea casei de bătrîni în continuare. La fel Vă rugăm să mijlociţi înaintea Domnului pentru fraţii şi surorile noastre din misiunea „Neemia” (Germania), care sunt implicaţi în această lucrare. Din partea acestei misiuni se aşteaptă sosirea unui transport (utilaj, mobilă, etc.) pentru casa de bătrîni. Rugaţi-Vă, ca Dumnezeu să hotărască şi întrebările legate de procedurile vamale, referitoare la acest transport.

Sarepta_25.jpgSarepta_40.jpg

Dumnezeu să Vă binecuvînteze!

 

Prima / Evenimente / Casa de bătrîni “Sarepta”
Contacte   |   Despre noi   |   Misiunea   |   Noutăți
  Tel.: /+373 22/ 494991, Fax: /+373 22/ 496220, Chisinau, MD2044, str. Mircea cel Batran 4/5
  Copyright © 2024 Uniunea Bisericilor Crestinilor Credintei Evanghelice.
Toate drepturile rezervate