Redacţia revistei „Vocea Evangheliei”, cu sprijinul Uniunii Bisericilor CCE din Moldova, anunță lansarea unui proiect de caritate, la care pot lua parte toți, indiferent de vârstă, sex și statut social.

 

Urmărim cu toţii evenimentele triste care au loc în Ucraina, și anume, în regiunile Lugansk și Donețc. Din cauza ostilităților, în multe regiuni nu mai este furnizată hrana, medicamente, îmbrăcăminte și multe alte lucruri, necesare pentru un mod de viață decent. Cel mai grav sunt afectaţi copii, care încă nu pot avea grijă de ei înşişi (mulţi dintre ei au rămas orfanii în urma războiului).

 

Acum e timpul ca noi, Biserica lui Hristos,

să arătăm dragostea și grija pentru cei care au nevoie de ea.

Cum putem face aceasta? Nu trebuie să mergem nicăieri în altă parte!  Veți avea nevoie doar de mâinile voastre și de dorinţă de a fi parte a acestui proiect. Cu siguranţă, mulți dintre voi aveţi mâini dibace — pentru a broda, sculpta, modela. Aceasta este de ajuns!â

Confecţionaţi ceva cu mâinile Dumneavoastră şi trimiteţi la noi. Toate obiectele confecţionate manual vor fi trimise la târgul de Crăciun din Germania. Veniturile obținute vor fi utilizate pentru a acoperi nevoile copiilor afectați de operațiunile militare din Ucraina.

 

La aceasta scrisoare este atasat un link cu o prezentare video despre acest proiect, unde sunt descrise toate detaliile si care încă mai conține un mesaj adresat de episcopul Victor Pavlovschi către toți creștinii din Republica Moldova.

 

Va încurajăm nespus de mult sa arătati acest video in bisericile dumneavoastre deja in aceasta duminica (12.10.2014). Orele de primire vor lua loc pina la data de 10 Noiembrie, deaceea nu mai avem timp la dispoziție ca sa așteptăm. Dacă veți prezenta acesta video, atunci cineva dintre copiii Ucrainei, va fi îmbrăcat si încălțat si va primi ajutorul necesar.

 

Acest proiect este la maxim transparent. Mai târziu, o sa primiti o adresa electronica, unde vor fi publicate toate lucrările si tot efortul dumneavoastră. Desemenea o sa aveți posibilitatea sa monitorizati procesul de vânzare a bunurilor si achiziționarea din resursele financiare obținute pentru acei copii, care au căzut sub influenta și suferinta în urma războiului din Estul Ucrainei.

 

ACESTA ESTE MOMENTUL SI OPORTUNITATEA PENTRU BISERICA, CA SA DEMONSTRAM LUMII, CINE SUNTEM.

 

FITI BINECUVINTATI DE DOMNUL!