Atenție! Traducerea automată. Traducere normală va fi adăugat mai târziu.

Între 10 și 13 octombrie, în Lviv a fost un congres internațional de creștini evanghelici. Evenimentul a adunat la o biserică locală «Golgota» de aproximativ 1500 pastorii penticostali și episcopi din întreaga lume.

photo 2 500x373 Congresul Creștinilor Credinței Evanghelice

Делегаты Конгресса

Motto-ul acestei întâlniri internaționale fost cuvintele Scripturii: «Nu prin putere, nici prin putere, ci prin Duhul Meu...» (Zaharia 4:6).

După apeluri de felicitare predica pe «Esența și semnificația botezului în Duhul Sfânt,» a anunțat episcop senior al Bisericii Penticostale — zelenosvyatkovtsov (Polonia), Marek Kamensky." Tot ce trebuie sa lui Dumnezeu — aceasta este starea dreptul de inima ta. Acesta trebuie să fie deschise — a spus predicatorul. — Dacă nu primim Duhul Sfânt, nu impregnate de el, ca un burete, nu avem nici un folos pentru această lume. Lucrarea Duhului Sfânt poate salva de la boala, a salva familia de la care se încadrează în afară, un om de la sinucidere, se poate schimba o națiune! Lumea așteaptă un fenomen real al Duhului Sfânt prin noi, penticostali."

photo 3 500x373 Congresul Creștinilor Credinței Evanghelice

Участники Конгресса


photo e1381753721428 500x373 Congresul Creștinilor Credinței Evanghelice

Делегация из Молдовы

O delegație din Moldova a constat din 30 de persoane.

Episcopul Bisericilor Penticostale ale Uniunii din Moldova Victor Pavlovski a spus într-o predică: «Îmi aduc aminte de prima evanghelizare la sfârșitul anilor '80 și nici măcar nu pot explica în ce lege, sau orice nouă reglementare a fost. Pur și simplu, am sărit la Gorbaciov gheață: „Ceea ce nu este interzis de Constituție — este permisă.“ Cu asta, m-am dus la autorități, și ne -au permis să predice deschis! Îmi amintesc, de asemenea, în '91 delegație de pastori din fosta Uniune Sovietică pentru prima dată a mers la penticostal Conferinței Europene de la Stockholm. Când am văzut mare, cum ar fi Palatul Meeting House Cultura în centrul orașului, nu a putut crede ochilor lor. Și un frate a devenit fata de la amvon, a ridicat mâinile spre cer și sa rugat: „Doamne, când a făcut-o și a Uniunii va fi?!“ Astăzi, când am intrat în această frumoasă casă a lui Dumnezeu și a văzut atât de mulți pastori, bucurie, și întreabă: „Când va prezenta și Europa vor fi“ ca cel mai important lucru nu este în clădire, și oamenii — sunt pietre vii»

Din partea delegației din Moldova cuvânt a avut fratele Doru Cîrdei, care a vorbit pe tema: «Avertismentele împotriva insultarea Duhului Sfânt».

photo 1 500x373 Congresul Creștinilor Credinței Evanghelice

Объединенный хор

 

Video 11.10.2013